Nieuws

 • BinckBank gaat zich verder toeleggen op kernactiviteiten

  nov 11, 2013
  Onderzoek gestart naar verkoop of samenwerking van BPO- (Business Proces Outsourcing), software- en licentieactiviteiten van Able B.V.
  Full story
 • BinckBank Professional Services en Syntel samen verder als Able

  jan 29, 2013
  BinckBank Professional Services en Syntel samen verder als Able BinckBank Professional Services en Syntel -dochteronderneming van BinckBank- slaan de handen ineen en opereren voortaan onder de nieuwe naam Able. Met Able ontstaat een zelfstandig bedrijf dat specialist is op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en processing van softwareplatforms voor beleggen en sparen. Able biedt vermogensbeheerders, banken, verzekeraars en pensioeninstellingen een hoge mate van automatisering waarmee zij hun kosten voor deze processen structureel tot wel de helft kunnen verlagen. De nieuwe zelfstandige onderneming is actief in Nederland en België en wil op termijn doorgroeien in Europa.
  Full story
 • BinckBank biedt met eXimius unieke Portfolio Management Service voor vermogensbeheerders

  nov 15, 2012
  Binck Professional Services (BPS) en eXimius slaan de handen ineen bij het aanbieden van een portfolio management service voor vermogensbeheerders en private banks. Door het eXimius softwarepakket realtime te koppelen aan het Binck platform, bieden wij een zogeheten straight through processing (STP) oplossing waardoor de informatie die bij de front office beschikbaar is om de klant te bedienen altijd volledig in overeenstemming is met de gegevens die in de bancaire effectenadministratie opgenomen zijn. Dit nieuwe state of the art platform sluit zeer goed aan op de behoefte van vermogensbeheerders vooral bij het bedienen van zeer vermogende klanten.
  Full story

Nieuwsberichten van BinckBank N.V. vindt u op www.binck.com.